ZONGULDAK / EREĞLİ - Bakırlık Çınar Boru İlkokulu

Bakırlık Çınar Boru İlkokulu

BAKIRLIK KÖYÜ RÜŞANLAR KÜME EVLERİ NO 7 İÇ KAPI NO 1 EREĞLİ / ZONGULDAK
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen,Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, İnsanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
Başarılar
2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN 3 YIL SÜRE İLE BEYAZ BAYRAK SERTİFİKASINI ALMAYA HAK KAZANILMIŞTIR. OKULUM TEMİZ BELGESİ BULUNMAKTADIR.
Kütüphane Kitap Sayısı :570
Öğretim Şekli :Normal Öğretim. Okulumuzda 3 derslik bulunmaktadır. Okulumuzdaki dersliklerden birinde 2. Ve 3. Sınıflar birleştirilmiş,diğer iki derslikte 1.ve 4.Sınıflarımız müstakil olarak eğitim öğretime devam etmektedir.
Tam gün eğitim yapılmaktadır. Ders başlangıç saati 09:00 ders bitiş saati 14:40
Kaloriferli - Kömür
Ulaşım
Köye ulaşım Ereğli katlı otoparkta bulunan Işıklı Birlik ve Çayırlı Birlik köy dolmuşlarıyla sağlanmaktadır.
Servis kullanılmamaktadır.
Okulumuz Zonguldak İlinin Kdz. Ereğli ilçesine bağlı BAKIRLIK Köyü’ndedir.
İlçe merkezine 16 km, il merkezine 60 km mesafededir
eTwinning Projesi,KİTAP BAHÇESİ PROJESİ